top of page
C28A2017.jpg.out.pp3.jpg
ribs 1500px_rgb.png

Menu

Hors d’oeuvres (alkupalat)

Keitto grillatusta kurpitsasta
cashewkermaa
VG,Pähk,G

8€

Hiillostettuja jättikatkarapuja
pikanttia rouille
V,L,G

10€â€‹

Kylmäsavustettua lohta
burrata-mozzarellaa
V,VL,Pähk,G

11€â€‹

Moules Marinières
valkoviinissä keitetyt merimiehen
sinisimpukat, salottisipulia, persiljaa
V,L,G

9€

Tartar-pihvi riimilihasta
kevyt Xérès-vinaigrettea
VL,G,Pähk

9€

Déjeuner Bistro (bistrolounas)

Ranskalainen sipulikeitto
gratinoituja krutonkeja,
kypsytettyä alppijuustoa ja tilkka madeiraa

V,VL

11€

Ratatouille-kulho
kvinoaa, vihreää hummusta, vihreitä papuja,
lehtisalaattia, vinaigrettea, pinjansiemeniä
VG,Pähk,G

16€

Lohi ja jättikatkarapu pasta
sieniä, paahdettua
valkosipulikermaa, linssejä, chiliä, persiljaa
V,VL,Pähk

17€

Bouillabaisse (ranskalainen kalakeitto)
jättikatkarapuja,
sinisimpukoita, valkolihaista kalaa, fenkolia, perunaa,
tilliä ja rouille-majoneesia
V,VL

15€

Bistrolounas saatavilla maanantaista – perjantaihin,
kello 12:00 – 15:00

Hachis Parmentier
perunasoseesta ja nyhtölihasta valmistettu,
alppijuustolla hunnutettu gratiini, vihreää salaattia

VL,G

17€

Coq au vin
pinot noir -viinissä haudutettuja kanankoipia,
sientä, porkkanaa, sipulia, uppopaistettuja perunoita

VL,G

18€

Pihvi & ranskalaiset
lankkupihvi 150 g, vihreää salaattia,
vinaigrette-kastiketta
VL,G

19€

Fromages pour deux (juustolajitelma jaettavaksi)

Savustettua burrata-mozzarellaa, roquefortia, kypsytettyä
alppijuustoa, patonkia ja briossi-paahtoleipää
Pähk,VL

14€

Plat Principal (pääruoka)

Lohipihvi
ratatouillea, grillattua kurpitsaa
V,VL,G

26€

Kalafilee valkolihaisesta kalasta
bistrovoita, paistettua maa-artisokkaa, lehtikaalia, porkkanaa
V,VL,G

32€

​

Täytettyä kananrintaa
kvinoaa, oliivi-tomaattirelissiä

V,L,G,Pähk
25€

Mixed grill kahdelle
tulisella kastikkeella maustettuja kanankoipia, ribsejä, lankkupihvin viipaleita, uppopaistettuja perunoita, valkosipulikastiketta
VL,soja

35€

Argentiinalainen pihvi, 250 g
naudan ulkofilepihvi rasvareunuksella, chimichurria, paistettua maa-artisokkaa
VL,G

29€

Naudan sisäfilepihvi
punaviinikastiketta, perunasosegratiinia,
uunissa paahdettuja vihanneksia
VL,G

32€

C28A2097.jpg

Baby Back Ribs porsaanlihasta
Uuniperunan, ranskalaisten perunoiden tai vihersalaatin kanssa
tarjoiltuna. Kastikevaihtoehdot: tillivoi, valkosipulikastike,
rouille-majoneesi tai bbq-kastike

Regular, 500 g
Uunissa paistettuja, bbq-marinoituja ribsejä
jotka viimeistellään makeasoijaglaseeramalla ne grillissä,
mikä tekee lihasta tavallista maukkaampaa, vähärasvaisempaa
ja kiinteämpää. Lihan alkuperämaa on Suomi.

L,soja

25€

The Big Rib Unlimited
Rajattomasti ribsejä yhdelle hengelle
ravintolassa syötynä. Alkuannos 650 g, jonka jälkeen voit
tilata lisää niin paljon kuin jaksat syödä! Lihan alkuperämaa
on Suomi. Huom! Annosta ei voi jakaa eikä viedä kotiin.

L,soja

34€

Iberico Ribs, 700 g
Rasvaisempaa, mureaa, espanjalaista
alkuperää olevaa lihaa, jossa on pähkinäinen maku.
L,soja

32€

Lasten bowl-annokset

12-vuotiaille ja nuoremmille
Lohta, kanankoipia tai ribsejä & ranskalaisia perunoita
10€

Jälkiruoat

Tummasuklaabrownie

vaniljajäätelöä, karpalohilloketta

V,VL
9€

Sitruunatorttu
säilötyistä sitruunoista, aprikoosisorbettia

V,VL
10€â€‹

Sorbettiduo

murotaikinalla kruunattua omenakompottia

V,VL,G
11€â€‹

Jälkiruoka-cocktail
Crème Brûlée espresso martini
V,VL,G

14€â€‹

Viinilista

Punaviinit

PUNTO FINAL 2021
Argentiina
Syrah & Merlot

Täyteläinen, tanniininen, kirsikkaa, mustaherukkaa ja karhunvatukkaa, lakritsia

 

RIVERA PRIMITIVO
Italia
Primitivo

Keskitäyteläinen, tumma marjaisuus, tasapainoinen, vadelman vivahteita

 

DOURTHE SAINT-ÉMILION 2019
Ranska
Merlot, Cabarnet Sauvignon, Petit Verdot

Täyteläinen, tummat kirsikat, kevyt mausteisuus, pehmeä hapokkuus

​

SANTENEY JOSEPH DROUHIN 2020
Ranska
Pinot Noir

Rubiinipunainen, tuoksu mustikoista, karhunvatikoista ja puolukoista, pitkäkestoisia makuja

 

CôTES-DU-RHôNE 2020 M.CHAPOUTIER
Ranska
Grenache, Syrah

Keskitäyteläinen, pehmeän mausteinen, puolukka, kirpeät kirsikat

 

Pouring Wine

Valkoviinit

BODEGAS CAMPILLO BLANCO FERMENTADO EN BARRICA, RIOJA
Espanja
Viura, Chardonnay

Kuiva, sitruksinen, keltaluumuinen, valkopersikkainen, tamminen

 

BELLERUCHE, CÔTES DU RHONE
Ranska
Chardonnay

Sävyjä aprikoosista ja fenkolista, kukkainen, monivivahteinen ja elegantti

TRADITION 1639 AC ALSACE
Ranska
Pinot Gris, Muscat, Riesling, Silvaner

Kuiva, seljankukkainen, raikkaan hedelmäinen, lievän mausteinen

 

LESEHOF EDITION NR12
Itävalta
Riesling

Aromeja passionhedelmästä, aprikoosista ja limestä, raikas hapokkuus, mineraaleja

Rosé

LAMBERTI CA´PREELLA
Italia
Bardolino di Chiaretto

Kevyt, hienovaraisilla vadelman ja mansikan vivahteilla

Kuohuviini

VEUVE AMBAL ROSÉ BRUT, CRÉMANT DE BOURGOGNE 
Ranska
Pinot Noir, Chardonnay, Gamay, Aligoté

Kuiva, hedelmäinen, raikas hapokkuus, sävyjä mansikasta ja vadelmasta

 

Champagne

POL ROGER, PURE EXTRA BRUT
Ranska
Chardonnay, Pinot Noir, Pinot Meunier

Erittäin kuiva, korkea happoisuus, kypsä sitrushedelmien sävy, elegantti

VARAA PÖYTÄ

OTA YHTEYTTÄ

Kiitos lähettämisestä!

ribs nega 1500px_rgb.png

Ribs Oy Ab | Y-tunnus 3366025-9 | eat@ribs.fi | +358 44 757 5500 | Kuninkaankatu 11, 10600 Tammisaari

bottom of page